Dragoste la prima vedere

Epuizat din stoc
SKU
C141184
24.99 LEI
Pe scurt
O poveste uimitoare despre dragostea dintre un bărbat şi o femeie şi dintre un părinte şi un copil, Dragoste la prima vedere vorbeşte despre sfarşituri care aduc noi începuturi, tragedii care duc la bucurii neasteptate şi, mai mult decat orice, despre magia dragostei nepieritoare.
Jeremy Marsh era foarte sigur de câteva lucruri: nu va părăsi niciodata New Yorkul, nu se va mai indrăgosti vreodată după mariajul eşuat şi nici nu va deveni parinte. Acum Jeremy locuieşte în micuţul oraşel Boone Creek din Carolina de Nord, este logodit cu Lexie Darnell, marea lui dragoste, şi aşteaptă cu nerăbdare sosirea pe lume a fiicei sale. Insă tocmai când viaţa pare să se aştearnă pe un făgaş plin de fericire deplină, un e-mail misterios şi tulburător declanşează un lanţ de evenimente care va schimba cursul destinului tânărului cuplu.

Continuând povestea îndrăgostiţilor din Miracolul, romanul lui Sparks surprinde romantismul, dragostea şi întâmplările neaşteptate care există întotdeauna în viaţa unor tineri căsătoriţi. Cât de bine îi cunoaştem cu adevărat pe cei pe care îi iubim? Cum putem să facem faţă inevitabilelor îndoieli, temerilor legate de responsabilităţile unui părinte şi obstacolelor care ni se ivesc în cale?
Mai multe informații
EdituraRAO
Colecție CARTE DE BUZUNAR
Ediția cărții I
ISBN 9786068255316
Traducător Iordana Ferent/Stefan Ferent
Număr de pagini 352
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDragoste la prima vedere
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!