Enciclopedia cavalerilor templieri. Ghid de personaje, locuri, evenimente si simboluri ale Ordinului Templierilor

Epuizat din stoc
SKU
C129270
24.72 LEI
Pe scurt
Odata cu fascinatia si controversele iscate de Codul lui Da Vinci, templierii au devenit un subiect de interes pentru toti cei pasionati de Evul Mediu, de ordine religioase invaluite in mister, de conspiratii si de cruciade purtate in numele crestinatatii.
Enciclopedia cavalerilor templieri separa faptele de fictiune si clarifica, in limita documentelor disponibile, cine au fost cavalerii templieri, in ce consta Norma latina dupa care se ghidau acestia, ce relicve pazeau cu sfintenie, dar si tranzactiile lor financiare, care stau la baza economiei moderne, sau relatiile cu mai-marii vremii si alte ordine religioase militare. Anexele cuprind o cronologie a evenimentelor, o lista a Marilor Maestri si a papilor contemporani cu Ordinul si o trecere in revista a principalelor acuzatii aduse templierilor in controversatele procese deschise impotriva lor de regele Filip al IV-lea cel Frumos.
Grafica: Radu Raileanu
Editor: Ioana Avadanei
Mai multe informații
EdituraPolirom
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-1063-1
Traducător Carmen Padurariu
Număr de pagini 296
Formatul cărţii 16x23.5 cm
Data apariției 2008
Disponibilitate la furnizor 4-5 zile
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEnciclopedia cavalerilor templieri. Ghid de personaje, locuri, evenimente si simboluri ale Ordinului Templierilor
Rating-ul tău