Eretic

Epuizat din stoc
SKU
C168630
26,66 LEI
Pe scurt
Eretic este a treia carte din ciclul "În căutarea Graalului" şi îl poartă pe Thomas de Hookton la sud de Gasconia, pentru o înfruntare finală cu vărul lui, Guy Vexille.
Amândoi sunt hotărâţi să pună mâna pe Graal. Deşi va ieşi victorios, Thomas trebuie să se gândească la preţul victoriei sale şi dacă trofeul sacru merită să fie plătit cu haos şi cu distrugerea omenirii. Când englezii capturează Calais, războiul cu Franţa este oprit printr-o pace.

Dar Thomas de Hookton tot mai trebuie să caute Graalul şi să îşi înfrunte cel mai periculos inamic: vărul său, Guy Vexille. Thomas şi oamenii lui devin invadatori, dar atunci când eliberează o fată condamnată să ardă precum un eretic, trupa lui este atacată de biserică, iar Thomas însuşi se transformă în vânat. Thomas se duce în valea din Astarac, unde crede că Graalul încă ar putea fi ascuns, dar mai sunt mulţi alţii, în afară de el, care îl caută. Premiul avea să garanteze victoria în luptă, iar jocurile de-a v-aţi ascunselea sunt periculoase.

Când Thomas reuşeşte, în sfârşit, să dea ochii cu inamicul său, soarta ia o întorsătură neprevăzută. Ceea ce fusese un peisaj de castele, mănăstiri, vii şi sate, se transformă în regatul morţii, iar necesitatea Graalului, ca semn al bunăvoinţei lui Dumnezeu, este mai aprigă decât niciodată.
Mai multe informații
EdituraRAO
Colecție Biblioteca RAO
Ediția cărții I
ISBN 9789735402174
Traducător Bianca Negru
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2010
Disponibilitate la furnizor în 2 zile
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsEretic
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!