Ghid practic pentru diabetici

Epuizat din stoc
SKU
HU001073/1
22.16 LEI
Pe scurt
După ce pe parcursul ultimelor decenii s-a răspândit din ce în ce mai mult la scară mondială, astăzi diabetul de tip 2 a luat proporţii alarmante. Or, această este o boală ce poate afecta grav sănătatea. De aici şi importanţa cunoaşterii riscurilor la care ne expune şi a modalităţilor prin care putem s-o evităm sau să-i frânăm evoluţia.
Ce este, mai exact, diabetul de tip 2? La ce tipuri de complicaţii medicale poate duce? Cum pot fi ele prevenite? Există vreo posibilitate de curmare a agravării unei astfel de maladii? Şi ce trebuie să mănânce oare un diabetic?
În prezent, depistarea diabetului de tip 2 se face din faze incipiente. Avem la îndemână mijloace simple, dar riguroase de reducere a gravităţii lui. Scris în lumina actualelor descoperiri ştiinţifice în domeniu, ghidul de faţă pune accent pe absolut toate aspectele bolii. Înţelegând-o mai bine şi ştiind care sunt cerinţele şi restricţiile tratamentelor specifice, fiecare persoană diabetică va putea duce o viaţă perfect normală.

Yves Mallette, canadian de origine, este şi autor al cărţilor Les maladies arthritiques, L'hypertension, une meurtrière silencieuse şi L'asthme, une maladie qui a du souffle, toate publicate la Éditions Quebecor. Lucrările sale abordează probleme grave de sănătate ale societăţii contemporane şi sunt prezente sub forma unor ghiduri foarte accesibile pentru oricine doreşte să prevină îmbolnăvirea sau să frâneze evoluţia bolii.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Practic
Ediția cărții I
ISBN 978-973-50-2394-2
Traducător T. Frânceanu
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsGhid practic pentru diabetici
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!