Încă o zi

Epuizat din stoc
SKU
FI000204/1
16.38 LEI
Pe scurt
Numărul 1 timp de câteva luni în New York Times Bestseller List în anul 2006, romanul Încă o zi a fost ecranizat în 2007, cu Michael Imperioli în rolul principal, pelicula fiind produsă de celebra Oprah Winfrey.

Pornind de la întrebarea "Ce ai face dacă ai putea să mai petreci o zi alături de cei dragi?", Încă o zi, cel de-al treilea roman al lui Mitch Albom, este o poveste tulburătoare despre cât de fragilă şi de puternică, în acelaşi timp, este iubirea care îi leagă pe membrii unei familii.
Fost jucător de baseball distrus de băutură şi înstrăinat de familie, şomer şi falit, Charley "Chick" Benetto este un om sfârşit. Viaţa lui este atât de tristă, încât, pentru el, singura soluţie este să îşi pună capăt zilelor.

Copleşit de regrete, Chick se întoarce în orăşelul natal, pentru a-şi lua rămas-bun de la locurile unde a copilărit şi a-şi curma apoi viaţa. Însă revederea casei natale îi va răsturna toate planurile, pentru că aici pe Chick îl aşteaptă mama sa, a cărei dragoste o refuzase de mult, pe când era un adolescent furios. Din această clipă, speranţa bărbatului înfrânt pare să renască.

Va mai putea el reînnoda legătura cu fiinţa care l-a iubit cel mai mult pe lume? Va avea el şansa să îi pună întrebările pe care nu a avut niciodată curajul să i le adreseze? Va primi răspunsurile care să îl ajute să-şi refacă viaţa şi familia?
Mai multe informații
EdituraHumanitas Fiction
Colecție Raftul Denisei
Ediția cărții I
ISBN 978-973-689-208-0
Traducător Dana Ionescu
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 13x20
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsÎncă o zi
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!