Cei cinci oameni pe care ii intalnesti in rai

Epuizat din stoc
SKU
H06004
13.48 LEI
Pe scurt
"Toate sfarsiturile sunt un fel de inceputuri. Doar ca nu ne dam intotdeauna seama de asta."                                                 
Raiul poate fi imaginat in chipuri nenumarate. Eddie, care moare intr-un accident incercand sa salveze o fetita, se pomeneste nu intr-un eden luxuriant, ci intr-o conversatie-calatorie alaturi de cinci oameni cu care si-a intersectat drumul pe pamant.
Ca in "Povestea de Craciun" a lui Dickens, ei ii ofera indiciile cu ajutorul carora poate dezlega misterul propriei vieti.                   Bestseller international, "Cei cinci oameni pe care ii intalnesti in rai" este o versiune optimista, ca o apocalipsa luminoasa, a felului in care drumul nostru de pe pamant continua in alta dimensiune. Cartea a fost adaptata pentru televiziune in 2004, in regia lui Lloyd Kramer, cu Jon Voight in rolul principal.                                                    
"O poveste pe care o devorezi cand esti indragostit, pe care simti nevoia sa o ai aproape cand te simti pierdut, o poveste la care te intorci iar si iar pentru ca iti da posibilitatea sa te vezi pe tine insuti si lumea din jur intr-o lumina noua. O carte ca un dar pentru suflet." (Amy Tan)                                                                        "Un roman profund, emotionant, scris cu elocinta povestitorului care indrazneste sa patrunda intr-un univers miraculos, o lectie plina de poezie si speranta despre viata de aici si de dincolo." (James McBride)
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Ediția cărții I
ISBN 973-50-1153-0
Traducător Alina Chiriac
Număr de pagini 180
Formatul cărţii 13x20 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCei cinci oameni pe care ii intalnesti in rai
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!