Să nu-ţi împăiezi niciodată câinele şi alte lucruri pe care le-am învăţat în viaţă

Rating:
80 % of 100
Epuizat din stoc
SKU
HU002125/1
9.63 LEI
Pe scurt
Povestea momentelor-cheie din viaţa lui Alan Alda.
Este unul dintre cei mai cunoscuţi şi iubiţi actori americani: stea a Broadway-ului, nominalizat pentru Premiul Oscar şi, timp de unsprezece ani, inimitabilul Hawkeye Pierce în serialul M*A*S*H – în cursul căruia a obţinut, caz unic, trei premii Emmy: pentru actorie, dramaturgie şi regie. A câştigat alt premiu Emmy pentru intrepretarea lui Arnold Vinick în Viaţa la Casa Albă (dar lista premiilor ce i s-au decernat nu se opreşte aici).

Pasionat de ştiinţă, a găzduit vreme îndelungată serialul PBS Scientific American Frontiers.

Să nu-ţi împăiezi niciodată câinele este povestea momentelor-cheie din existenţa lui, a evenimentelor care l-au construit pe Alan Alda cel de azi, începând cu moartea câinelui iubit, continuând cu efortul de a simţi compasiune pentru o mamă imprevizibilă, sfârşind cu acceptarea tatălui său, Robert Alda, ca om şi ca actor.

„O autobiografie antrenantă, temperată de o modestie şi o profunzime rar întâlnite la volumele de memorii ale celebritaţilor.“(Publishers Weekly)
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Memorii / Jurnale
Ediția cărții I
ISBN 978-973-50-2432-9
Traducător Alina Popescu
Număr de pagini 272
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2009
4
Rating:
80% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSă nu-ţi împăiezi niciodată câinele şi alte lucruri pe care le-am învăţat în viaţă
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!