Iubire 13 / Love 13

Epuizat din stoc
SKU
C168026
Preț special 17.21 LEI Preț standard 22.94 LEI
Pe scurt
13 episoade cu şi despre iubiri neconvenţionale, însoţite de o serie fotografică realizată de Ion Dumitriu.
"Totul a început cu o cutie de carton prăfuită în care Radu Dumitriu a dat peste filmul foto în a cărui obscuritate dormitau cele 13 diapozitive ale seriei poveste de dragoste realizate de regretatul pictor Ion Dumitriu încă din 1972. Ideea unui album cu aceste imagini inedite a venit de la sine, dar Radu nu este cîtuşi de puţin tipul convenţional. Nu ştiu cum de s-a gîndit la mine, cert e că ne-am trezit într-o cafenea imaginîndu-ne, împreună, această carte-album în fel şi chip. Pînă la urmă, ideea de a invita 13 scriitori şi artişti să scrie fiecare cîte o foarte scurtă povestire de dragoste ni s-a părut cea mai simpatică. Lui Ion Dumitriu însuşi i-ar fi plăcut, dată fiind prietenia lui specială cu optzeciştii.

Aceste 13 povestiri de buzunar aduc noroc chiar şi cititorilor cu prejudecăţi & superstiţii. În rest, iubirile vin şi pleacă prin e-mail sau printr-o scrisoare scrisă de mînă, cu un telefon sau un trailer, printr-un manuscris de roman, printr-un vis sau printr-o rugă... Trebuie doar citite." (Marius Chivu)

Semnează: Mimi Brănescu, Gianina Cărbunariu, Marius Chivu, Andrei Codrescu, Radu Cosaşu, Matei Florian, Hanno Hoffer, Radu Paraschivescu, Răzvan Petrescu, Simona Popescu, Ana Maria Sandu, Alex Leo Şerban, Cătălin Ştefănescu.
Mai multe informații
EdituraArt
Colecție În afara colecţiilor
Ediția cărții I
ISBN 978-973-124-511-9
Număr de pagini 192
Formatul cărţii 12 x 18 cm
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIubire 13 / Love 13
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!