Karaoke Capitalism

Epuizat din stoc
SKU
C153614
23.60 LEI
Pe scurt
Un nou manifest despre cum sa reusim in lumea capitalismului de tip karaoke.
Doar imaginatia si inovatia pot evidentia societatile, organizatiile si indivizii. Karaoke Capitalism reprezinta o chemare la lupta. Kjell si Jonas sunt rebeli cu o cauza.

Prin combinatia lor neortodoxa intre rigoarea academica, logica puternica si gândirea funky ei rescriu inca o data legile pentru evolutionari. Aceasta carte este un exercitiu fantastic pentru spirit. Elibereaza-ti mintea!

Cartea vorbeste despre cum sa concuram competentele, cum sa cream un capitalism cu caracter si cum sa avem o viata extraordinara in timp ce ne castigam existenta muncind.
O lectura obligatorie pentru cei care doresc sa devina un original de prima mana al propriei lor persoane, si nu o copie a altora.

”Daca ati iubit Funky Business la fel de mult ca si mine, veti iubi Karaoke Capitalism. Ciudat? Cu siguranta. Diferit? Aproape sigur. Dar, daca doriti sa va re-creati imaginea companiei si a carierei dumneavoastra, atunci acesta este un punct de plecare provocator.” (Tom Peters, guru de management si autor al The Circle of Innovation)
Mai multe informații
EdituraPublica
Colecție Business
Ediția cărții I
ISBN 978-973-88365-2-5
Traducător Monica Şerban
Număr de pagini 368
Formatul cărţii 14.5x20.5 cm
Data apariției 2007
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsKaraoke Capitalism
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!