Lumea în criză. Erorile sistemului

în stoc
SKU
C180743
28,41 LEI
Pe scurt
Criza financiara actuala constituie o preocupare constanta a specialistilor in economie si finante, care incearca sa gaseasca solutii pentru a o depasi.
Pe baza experientei autoarei in domeniul bancar, volumul face o analiza a pietei financiare mondiale si a functionalitatii sale, punind totodata sub semnul intrebarii capacitatea sistemului de a recistiga increderea oamenilor. Odata ce au contribuit la destabilizarea pietei, vor mai putea bancile sa revina si sa ocupe locul pina nu demult de necontestat?

Cit de fragil este, de fapt, sistemul si cit de predispus la o noua criza? Reusim sa invatam din experientele istorice de acest gen ori sintem prizonieri ai unui ciclu consumist, care nu poate supravietui decit prin asemenea seisme financiare? Ce reglementari ar fi necesare pentru a evita, pe viitor, repetarea momentelor critice si a repune bancile in serviciul cresterii economiei reale?

Prin raspunsurile argumentate la astfel de intrebari, prin abordarea deschisa a diferentelor de perceptie si actiune dintre Europa si Statele Unite (dar si alte zone ale lumii atinse de criza) si prin solutiile propuse, lucrarea este o sursa de informatii fundamentale pentru studentii si profesorii de la facultatile de stiinte economice, precum si pentru specialistii domeniului.
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Collegium
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-1882-8
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 16 x 23.5 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLumea în criză. Erorile sistemului
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!