N-am venit să ţin un discurs

Rating:
100 % of 100
în stoc
SKU
C185723
34.99 LEI
Pe scurt
22 de texte, majoritatea inedite, dar şi unele rătăcite sau uitate, destinate a fi citite în public, pe care autorul le-a scris de-a lungul prodigioasei sale vieţi.
Este impresionant evantaiul tematic al acestor texte, care alcătuiesc o sugestivă sinteză a obsesiilor literare ale celui care a scris romanul “Un veac de singurătate”, dar şi a susţinutelor lui preocupări în calitate de cetăţean al Americii Latine şi al lumii, de la problematica legată de Columbia natală, la cea privind viitorul tineretului şi procesul de educaţie în America Latină, sau la proliferarea nucleară şi dezastrele ecologice pe plan mondial.

De un interes major este, de bună seamă, discursul la primirea Premiului Nobel, în 1982, intitulat „Singurătatea Americii Latine“, considerat o capodoperă a genului.

Prin tălmăcirea acestei valoroase cărţi în limba română, publicul cititor are fericita ocazia să facă o incursiune, dintr-un alt unghi şi sub o altă lumină, în fascinantul univers al creatorului „realismului magic“, neîndoios unul dintre geniile în viaţă ale literaturii mondiale.
Mai multe informații
EdituraRAO
Colecție Biblioteca Gabriel García Márquez
Ediția cărții I
ISBN 978-606-8255-89-7
Traducător Tudora Şandru Mehedinţi
Număr de pagini 122
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2011
Premii Nobel 1982
5
Rating:
100% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsN-am venit să ţin un discurs
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!