Nu pleca…

Epuizat din stoc
SKU
C172844
44.95 LEI
Pe scurt
Un portret excepţional al modului nostru de a trăi, al diferitelor căi pe care le urmărim în cursul unei singure vieţi şi a naturii arbitrare a destinului.
În noaptea celei de-a treisprezecea aniversări a sa, Jane Howard a făcut un jurământ în faţa părinţilor ei severi: nu se va mărita niciodată şi nu va avea copii. Însă viaţa, după cum va descoperi Jane, este profund întâmplătoare. Mulţi ani mai târziu, e profesoară în Boston şi îndrăgostită de un bărbat strălucitor şi excentric pe nume Theo. Apoi Jane rămâne însărcinată. Maternitatea se dovedeşte a fi o surpriză extrem de bine-venită, însă când o răsturnare devastatoare de situaţie îi dă peste cap existenţa, nu are de ales decât să fugă de tot ceea ce ştie şi să părăsească lumea.

Tocmai când s-a hotărât să renunţe la viaţă, dispariţia unei tinere fete o scoate din inerţie şi o face să pornească într-o căutare obsesivă a unui soi de izbăvire personală. Convinsă că ştie mai multe despre caz decât poliţia, este obligată să ia o decizie: să stea ascunsă sau să scoată la iveală un adevăr cumplit?

''Kennedy e un adevărat geniu atunci când analizează minţile femeilor rafinate, care cad pradă zbuciumului interior. Iar maniera în care o face este totodată captivantă şi înduioşătoare.'' (Daily Mirror)
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Fiction Connection
Ediția cărții I
ISBN 978-973-707-366-2
Traducător Monica Şerban
Număr de pagini 616
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNu pleca…
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!