Viaţa mea cu Saddam Hussein

Epuizat din stoc
SKU
C173507
35,78 LEI
Pe scurt
Parisoula Lampsos a fost, timp de 30 de ani, amanta lui Saddam Hussein. L-a întâlnit la o petrecere la vârsta de 16 ani şi, începând din acel moment şi până în ziua în care a fost nevoită să fugă din Irak pentru a-şi salva viaţa, nu s-a putut elibera de sub influenţa lui.
De când a cunoscut-o, Saddam a considerat-o pe Parisoula proprietatea lui, chiar şi după ce ea s-a căsătorit şi a avut copii. Pe soţul ei l-a trimis în surghiun şi i-a confiscat proprietatea.

Fiică unică a unei familii bogate din Grecia, Parisoula Lampsos s-a născut la Beirut şi a trăit în Irak în perioada de dinaintea venirii la putere a lui Saddam, perioadă în care, graţie petrolului, ţara a cunoscut o creştere economică fantastică. Fiind o adolescentă frumoasă şi spirituală, Pariosula era supranumită „Prinţesa Bagdadului“.

Parisoula Lampsos a fugit din Irak în 2001. A fost o călătorie extrem de dramatică, a durat un an întreg şi s-a încheiat în Thailanda, unde a obţinut protecţie americană. Trăieşte în Suedia, din anul 2003.
Mai multe informații
EdituraPandora-M
Colecție Reality Shock
Ediția cărții I
ISBN 9789738890183
Traducător Sânziana Demian
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsViaţa mea cu Saddam Hussein
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!