O moarte suspectă

Epuizat din stoc
SKU
C128484
27.43 LEI
Pe scurt
Lordul Peter Wimsey, un celebru detectiv britanic, aristocrat excentric, bibliofil şi meloman, ajutat de valetul său, Bunter, încearcă să descifreze cele mai subtile enigme.

Romanul O moarte suspectă a fost publicat în 1927 şi este cel de-al treilea roman al seriei Lordul Peter Wimsey, cel mai rafinat şi mai original detectiv din istoria romanului poliţist, care investighează acum o presupusă crimă asupra domnişoarei Dawson – o bătrână fără rude apropiate care să ceară o anchetă, fără legături sau prietene în cartierul unde locuia, însă foarte bogată.

Deşi teoriile i se spulberă una după alta, lordul Peter Wimsey este hotărât să-şi ducă investigaţia până la capăt pentru a restabili adevărul şi a-l reabilita pe tânărul doctor Carr asupra căruia au căzut banuielile.

Alături de Agatha Christie, Dorothy L. Sayers este una dintre cele mai mari scriitoare de romane poliţiste clasice. În 1923 a început să publice seria Aventurile lordului Peter Wimsey, care cuprinde cincisprezece volume şi care pun în scenă un celebru detectiv britanic.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Suspans
Ediția cărții I
ISBN 978-973-143-150-5
Traducător Gabriel Stoian
Număr de pagini 444
Formatul cărţii 10.5x18 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO moarte suspectă
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!