Piercing

Epuizat din stoc
SKU
C179330
21.06 LEI
Pe scurt
„Microromanul lui Murakami este echivalentul unui film horror de o intensitate obsesivă. Scris cu o ironie ce ne aminteşte de Bret Easton Ellis, Piercing e un roman care îşi captivează şi îngrozeşte cititorul prin intriga sa şocantă, bine dozată.” (Financial Times)
Romanul Piercing (1994), un thriller tensionat şi brutal, îl are ca „erou” pe Kawashima Masayuki, un tată ce se vede confruntat cu un impuls iraţional din ce în ce mai puternic de a-şi înjunghia copilul, recreând astfel un episod traumatic din propria adolescenţă. Când aceste fantasme violente încep să pună stăpânire pe conştiinţa sa, Kawashima hotărăşte să caute o victimă anonimă, o pradă uşoară, pentru a-şi defula impulsul criminal, protejându-şi astfel propria familie. După o planificare meticuloasă, interesul său se fixează asupra unei tinere prostituate cu aspect vulnerabil, cu care îşi programează o întâlnire şi trece la acţiune. Faptul că potenţiala sa victimă practică sado-masochismul este însă un indiciu că în scenariul ucigaş ar putea interveni anumite întorsături de situaţie. Piercing este un roman captivant şi crud, un amestec bizar de comedie neagră şi horror care se citeşte pe nerăsuflate.

„Un roman cu ecouri din Poe şi Dostoievski – Murakami simte aceeaşi fascinaţie pentru cel mai întunecat nivel al personalităţii, iar criminalul său este în mod esenţial rupt de lume, pradă unei singurătăţi înfiorătoare. O carte înspăimântătoare şi captivantă.” (The Times)

„La fel de palpitant şi de şocant ca În supa miso, Piercing este un thriller psihologic mult mai întunecat.” (Daily Mail)

Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Biblioteca Polirom. Proza XXI
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-1471-4
Traducător Mihaela Butnariu
Număr de pagini 208
Formatul cărţii 10.6 x 18 cm
Data apariției 2009
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsPiercing
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!