Scrisori de la Londra

Epuizat din stoc
SKU
C148423
9.63 LEI
Pe scurt
Între 1990 şi 1995, Barnes a fost corespondent la Londra pentru The New Yorker, unde a publicat o serie de cronici sub titlul Scrisori de la Londra.


Adunate aici, împreună cu alte câteva eseuri apărute în diverse publicaţii, aceste eseuri despre Anglia contemporană constituie primul volum de nonficţiune publicat de Julian Barnes.

“[...] când Bob Gottlieb, redactorul-­şef de la The New Yorker, m-­a invitat la sfârşitul anului 1989 să fiu corespondentul revistei la Londra, am avut mai multe reacţii previzibile, deşi contradictorii. Ar putea fi o slujbă foarte frumoasă; ar putea fi o condamnare la închisoare pe viaţă; ar putea fi un post bine plătit; ar putea fi o capcană clasică pentru un romancier. Dincolo de aceste raţionamente însă, am auzit argumentul cel mai convingător dintre toate în favoarea acceptării slujbei: te va face să caşti ochii. Iată-­mă cercetaş la Londra, mi-­am zis; cercetaş în Anglia.” (Julian Barnes)

„Nu veti găsi un spectacol mai amuzant despre Anglia contemporană.“ (Jeremy Paxman)

„O splendidă colecţie de eseuri, o privire lucidă dar plină de umor asupra politicii, istoriei şi societăţii britanice.“(Wall Street Journal)
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Babel
Ediția cărții I
ISBN 978-973-569-912-3
Traducător Traian Bratu
Număr de pagini 512
Formatul cărţii 11x18 cm
Data apariției 0
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsScrisori de la Londra
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!