Sex, shopping si un roman

Epuizat din stoc
SKU
H04129
4.59 LEI
Pe scurt
Alice si Eric sunt punctele A si B intre care Alain de Botton construieste constient, meticulos, psihanalitic o diagrama a inimii si a mintii indragostite.

Pornind de la momentul "indragostiti de dragoste", trecand prin "indragostiti pana peste cap"si pana la sentinta "indragostiti de altcineva", scriitorul deduce formula matematica a aventurii romantice: in ea intra, pe langa filozofie si rock'n'roll, economia de piata, revistele pentru femei, curentele de moda si nici un pic de imprevizibil.
Care este diferenta dintre filozofie si rock’n’roll? Nici una, ar putea raspunde Alain de Botton, atata vreme cat ambele sunt un mod de viata.

Formula matematica a aventurii romantice: in ea intra, pe langa filozofie si rock'n'roll, economia de piata, revistele pentru femei, curentele de moda si nici un pic de imprevizibil.

O carte despre dragoste in extraordinara ei banalitate. O diagrama a inimii si a mintii indragostite.Alain de Botton pune intrebari despre sex, cumparaturi, romane, tipologia sarutului, gelozie, iar Flaubert, Descartes, Platon,D.H. Lawrence sau Aretha Franklin raspund printre randuri.

Un mic manual de filozofie a vietii de zi cu zi.

O fotografie de grup a catorva romantici de secol XXI,in care apar si autorul, si cititorul.

Sex, shopping si un roman a fost tradusa in 14 limbi.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Raftul întâi
Ediția cărții 1
ISBN 973-50-1061-5
Traducător Oana Cristescu
Număr de pagini 300
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2005
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSex, shopping si un roman
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!