Sora lui Caroline

Epuizat din stoc
SKU
C198885
10.11 LEI
Pe scurt
Sora lui Caroline (2002), un roman populat cu figuri feminine pline de viaţă şi pasiune, prezintă relaţia tensionată dintre două surori extrem de diferite ca înfăţişare şi temperament, ale căror destine se împletesc pe întreg parcursul romanului.
Sheila O’Flanagan este autoarea romanului Dragoste şi matematică cu care a debutat colecţia „Romance” de la Polirom.

Frumoasă, fermecătoare şi nonconformistă, Caroline întruchipează visul oricărui bărbat din Dublin, spre disperarea surorii sale mai mici, Tossa, pe care soarta n-a înzestrat-o cu acelaşi sex-appeal şi care se simte în permanenţă eclipsată. Roata destinului se întoarce însă în favoarea Tossei care, datorită inteligenţei şi minţii sale organizate, reuşeşte să-şi facă o carieră de succes, în timp ce Caroline este silită să se căsătorească la o vârstă fragedă din cauza unei sarcini neprevăzute şi să devină o mamă de familie cu normă întreagă. Iar greşeala absurdă a Tossei, care într-un moment de vulnerabilitate îl sărută pe soţul lui Caroline, distrugând astfel căsnicia fragilă a acesteia, ameninţă să le dezbine definitiv pe cele două surori.

„Personajele Sheilei O’Flanagan reuşesc să ţină cititorul cu sufletul la gură de la început până la sfârşit.” (Irish Emigrant)

„Un roman extrem de captivant! Sheila O’Flanagan este o povestitoare excelentă, personajele ei sunt bine conturate şi credibile... Sora lui Caroline este o lectură fascinantă, o carte pe care o poţi strecura liniştit în valiză când călătoreşti prin lume.” (Irish Examiner)
Mai multe informații
EdituraPolirom
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-1379-3
Traducător Larisa Copăceanu
Număr de pagini 568
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2009
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSora lui Caroline
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!