Torturaţi-l pe artist

Rating:
90 % of 100
Epuizat din stoc
SKU
FI000446/1
Preț special 7.16 LEI Preț standard 9.54 LEI
Pe scurt
"Am găsit un bărbat care ne dădea speranţă. I-am legat mâinile şi picioarele cu bucăţi de funii blonde şi brunete. L-am torturat pe artist. L-am torturat bine. Şi i-am vândut suferinţa la Hollywood."
Într-o Americă în pană de capodopere, desprinsă parcă din filmele lui Tarantino, arta e o marfă pe taraba divertismentului.
Salvarea vine din partea lui Vincent Spinetti, cel mai strălucitor elev al Academiei Noua Renaştere, o pepinieră de talente care cultivă geniul în solul fertil al suferinţei. Pentru a crea, tânărului i se orchestrează cu cinism o întreagă simfonie a durerii (moartea celor dragi, dependenţa de droguri, boala, depresia, pierderea iubirii), iar povestea vieţii lui e adunată în paginile -- profetice? -- ale unui roman-avertisment: dacă viitorul va arăta întocmai ca lumea văzută de Goebel?

Joey Goebel e considerat în lumea literară noul Chuck Palahniuk, iar romanul lui Torturaţi-l pe artist a câştigat Kentucky Literary Award (2004), a fost nominalizat la Dylan Thomas Prize (2006) şi a fost tradus până în prezent în peste cincisprezece ţări.

Mai multe informații
EdituraHumanitas Fiction
Colecție Raftul Denisei
Ediția cărții I
ISBN 978-973-689-132-8
Traducător Irina Horea
Număr de pagini 338
Formatul cărţii 13x20 cm
Data apariției 2007
4.5
Rating:
90% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsTorturaţi-l pe artist
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!