Vrăjitorul

în stoc
SKU
C182836
19.95 LEI
Pe scurt
„Vrăjitorul este o avanpremieră plină de senzualitate a Lolitei. Nu ai în fiecare zi ocazia să citeşti o asemenea carte, iar cînd ea este un produs plin de farmec al imagina]iei neobişnuite a lui Nabokov, prilejul este cu atît mai rar.” (USA Today)
Vrăjitorul e nuvela din care s-a născut Lolita : aceeaşi urmărire nemiloasă a obsesiei, aceleaşi ciocniri de gînduri, aceleaşi culori ale nebuniei. Într-un parc, un bărbat care stă pe o bancă vede o fetiţă de 12-13 ani, pe patine cu rotile. E de ajuns pentru stîrnirea patimii: lucid, atent la fiecare detaliu şi pregătindu-şi fiecare gest, bărbatul ajunge în casa fetei, ca tată vitreg. Atingerea cea mare e din ce în ce mai aproape – nu se poate altfel, „vrăjitorul” trebuie să învingă, „vraja” trebuie să funcţioneze.

„Cartea lui Vladimir Nabokov este o poveste despre crimă şi pedeapsă, o istorie ce anticipează unul dintre cele mai mari romane ale secolului. ” (Wall Street Journal)

„Senzuală, plină de umor, înspăimîntătoare, Vrăjitorul este o capodoperă a poeticii lui Nabokov şi a limbajului fără perdea. ” (Boston Herald)
Mai multe informații
EdituraPolirom
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-1942-9
Traducător Luana Schidu
Număr de pagini 136
Formatul cărţii 13 x20 cm
Tip copertă Ediţie cartonată
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVrăjitorul
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!