Adevarul care ucide

Epuizat din stoc
SKU
H100065
Preț special 6.88 LEI Preț standard 9.17 LEI
Pe scurt
Cum reactionezi cand ti se spune ca esti… altcineva? Ca viata ta este un spectacol atent regizat? Ca esti fiica unui criminal?
Citind, ajungi sa te pui in pielea personajelor acestui captivant Bestseller New York Times, Literary Guild si Doubleday Book Club si sa traiesti in ritmul lor.In "Minciuni periculoase", scriitoarea Ridley Jones incearca sa-si descifreze trecutul si abia scapa cu viata.

Acum, mai prudenta, se multumeste cu o existenta banala. Dar trecutul nu vrea sa moara. Ridley e avertizata  ca in fiecare dintre fotografiile pe care le-a facut in ultimul an apare silueta amenintatoare a unui barbat. Un necunoscut o supravegheaza. Cine? De ce? Evenimentele capata o turnura ireala: dupa ce a fost interogata de FBI, urmarita de asasini profesionisti si parasita de familie, Ridley se pomeneste intr-un hotel din Londra. Ranita. Nu stie cum a ajuns acolo. In locul ei, oricine s-ar duce la politie, dar ea nu are voie sa joace dupa reguli. Daca vrea sa afle odata pentru totdeauna adevarul, trebuie sa gaseasca fantoma din fotografii. Trebuie s-o infrunte.

"Ridley este femeia zilelor noastre: voluntara si dura cand nu mai are incotro. O lectura acaparatoare." (New York Daily News)

 "Autoarea merita sa stea langa maestri ca Peter Straub si Peter Abrahams." (Publishers Weekly
Mai multe informații
EdituraHumanitas Fiction
Colecție Thriller & Mystery
Ediția cărții I
ISBN 978-973-689-224-0
Traducător Raluca Maria Dumitru
Număr de pagini 388
Formatul cărţii 11 x 18 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAdevarul care ucide
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!