Minciuni periculoase

Epuizat din stoc
SKU
H05784
4.59 LEI
Pe scurt
Bestseller New York Times, International Book of the MonthInchipuiti-va ca totul este o iluzie. Ca familia dumneavoastra este o fatada. Ca numele dumneavoastra este fals. Ca viata dumneavoastra este un scenariu scris de altii. Asta afla intr-o buna zi tanara scriitoare Ridley Jones. Daca ar fi intarziat doar un minut, daca ar fi luat metroul in loc sa astepte un taxi, ar fi trait mai departe, confortabil, intr-o iluzie perfecta.
Dar Ridley primeste o scrisoare misterioasa pentru ca ajunge in locul nepotrivit la timpul potrivit. Obligata sa puna sub semnul intrebarii tot ceea ce crede ca stie despre ea insasi, Ridley se aventureaza intr-un teritoriu intunecat si periculos, unde toti au ceva de ascuns, chiar si barbatul care o iubeste. "Minciuni periculoase" porneste de la una dintre cele mai incitante intrebari pe care ni le putem pune: "Suntem intr-adevar cine credem ca suntem?" Raspunsul este surprinzator."Daca m-ati intreba despre ce este «Minciuni periculoase», v-as putea povesti rapid intriga. Altii insa pot s-o faca mai bine.

Din punctul meu de vedere, este o carte despre familie, despre ce ne leaga si ce ne desparte de oamenii cei mai apropiati noua. Si despre neputinta de a rupe aceste legaturi chiar in cele mai disperate situatii. Este o carte despre alegeri, despre cum pot deciziile neinsemnate sa ne afecteze viata si despre consecintele lor imprevizibile." (Lisa Unger) Vizitati si www.thriller.ro
Mai multe informații
EdituraHumanitas Fiction
Ediția cărții I
ISBN 978-973-50-1622-7
Traducător Raluca Maria Dumitru
Număr de pagini 408
Formatul cărţii 11x18 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMinciuni periculoase
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!