O mie şi una de nopţi şi zile

Epuizat din stoc
SKU
FI000308/1
27.94 LEI
Pe scurt
Suntem în a o mie doua noapte arabă. Vizirul Dandan tocmai a aflat că şireata sa fiică Şeherezada a reuşit să-şi salveze viaţa. Puterile magice ale poveştii au izbutit, ca întotdeauna, să purifice conştiinţa umană. Dar oare cât durează efectul acestui miraculos antidot? se întreabă cu tristeţe Şeherezada, îndoindu-se de perfecta curăţenie morală a soţului său.
Scriitorul egiptean Naghib Mahfuz a primit Premiul Nobel pentru literatură în 1988. Cărţile sale sunt traduse în peste treizeci de limbi.


Viitorul nu se anunţă deloc senin, mai ales că dincolo de zidurile palatului e o lume la fel de frământată şi de mânată de ambiţii, unde pericolele se ivesc la fiecare pas. Întâmplări stranii avându-i ca protagonişti pe unii dintre supuşii sultanului Sahriyar îi iau prin surprindere pe oamenii care, odată cu miraculoasa transformare a acestuia, se considerau în sfârşit în afara oricărei primejdii. Şeherezada va încerca să convertească din nou instinctele violente ale sultanului în blândeţe înţeleaptă, iar dorinţa de răzbunare în iubire de semeni.
Mai multe informații
EdituraHumanitas Fiction
Colecție Raftul Denisei
Ediția cărții I
ISBN 978-973-689-277-6
Traducător Mihai Pătru
Număr de pagini 248
Formatul cărţii 13x20 cm
Data apariției 2008
Premii Nobel 1988
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsO mie şi una de nopţi şi zile
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!