Antrenamentul autogen

Epuizat din stoc
SKU
C180337
72,48 LEI
Pe scurt
Una dintre primele tehnici de relaxare preluate din cultura orientală şi adaptate la spaţiul occidental este antrenamentul autogen, introdus de I.H. Schultz, medic german cunoscător al tehnicilor yoga.
Antrenamentul autogen este o tehnică de relaxare psihoterapeutică, ştiinţifică, verificată atât experimental, cât şi clinic, prin care clientul devine propriul terapeut.
În volumul de faţă, autorul prezintă fundamentele antrenamentului autogen care se bazează pe legătura existentă între corp şi psihic şi constituie pentru numeroşi pacienţi, în special cei cu tulburări funcţionale psihosomatice, o terapie adaptată la suferinţa lor. Psihologii, psihoterapeuţii şi medicii vor descoperi în această carte fundamentele unei metode utilizate în prezent nu numai pentru abordarea clinică a pacienţilor cu tulburări psihosomatice, dar şi pentru reducerea simptomatologiei tulburărilor anxioase şi afective. Această metodă constituie un instrument accesibil, uşor de învăţat, la îndemâna pacienţilor, pe care îl pot utiliza şi singuri.


I.H. Schultz (1884-1970) — psihiatru şi psihoterapeut german, este cunoscut mai ales pentru elaborarea antrenamentului autogen pe baza cercetărilor sale din domeniul hipnozei. A publicat numeroase lucrări dedicate psihoterapiei.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Psihologie-Psihoterapie
Ediția cărții I
ISBN 978-973-707-424-9
Număr de pagini 525
Data apariției 2011
Disponibilitate la furnizor în 1-2 zile
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAntrenamentul autogen
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!