Bucuria matinala

Epuizat din stoc
SKU
C159433
9.17 LEI
Pe scurt
Bucuria matinala (1946) face parte din seria romanelor cu valetul Jeeves si il arunca pe stapinul acestuia, Bertie Wooster, intr-o serie de incurcaturi tragi-comice tipice pentru faimosul cuplu. Impotriva vointei lui, tinarul stapin este silit sa mearga in Steeple Bumpleigh, pe domeniul infricosatorului sau unchi prin alianta, lordul Worplesdon, si al nu mai putin inspaimintatoarei matusi Agatha.
Desi face tot posibilul sa evite orice incurcatura, Bertie, in marinimia sa, decide sa-si ajute doi prieteni – scriitorul Boko si tinara Nobby – sa smulga de la tutorele fetei si unchiul sau, lordul Worplesdon, consimtamintul pentru casatoria celor doi.

Din pacate, intra in conflict cu unchiul cel tifnos – pe care venise sa-l ajute la incheierea unei afaceri –, se logodeste fara voie cu logodnica unui prieten (si fosta logodnica a lui insusi), e amenintat cu o nunta iminenta si risca sa intre la inchisoare. In paralel, nici celelalte personaje nu par sa o duca prea bine, incepind cu unchiul Percy Worplesdon si terminind cu partenerul sau de afaceri din America, Chichester Clam. Ca de obicei, insa, Jeeves apare intotdeauna acolo unde e nevoie de el.
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Biblioteca Polirom
Ediția cărții I
ISBN 973-46-0521-6
Traducător Carmen Toader
Număr de pagini 360
Formatul cărţii 11x18 cm
Data apariției 0
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBucuria matinala
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!