În sfârşit nefumător (audiobook)

Rating:
100 % of 100
Epuizat din stoc
SKU
AB000089/1
52.98 LEI
Pe scurt
˝Cartea lui Allen Carr conţine probabil cea mai mare doză de adevăr din tot ce am citit până acum, în afară de dicţionare. Cititorule, fii pregătit să ţi se pună în faţă o oglindă. Succesul demersului tău de a te lăsa de fumat depinde şi de confruntarea cu imaginea ta.˝ (Marius Vintilă, după 23 de ani, în sfârşit, nefumător)
În sfârşit, cura miraculoasa pe care o aşteptau toţi fumătorii: instantanee, eficientă chiar şi pentru marii fumători, fără simptome grave de abstinenţă, nu necesită voinţa, nu este un tratament de şoc, nu necesită adjuvante sau gadgeturi, nici măcar nu te îngraşi, permanentă.
Dacă eşti fumător, singurul lucru pe care trebuie să-l faci e să asculţi audiobook-ul în timp ce fumezi.
Dacă eşti nefumător şi ai cumpărat audiobook-ul pentru cei dragi, singurul lucru pe care trebuie să-l faci e să-i convingi să-l asculte. Dacă nu-i poţi convinge, ascultă-l tu; ultimul capitol te va învăţa cum să transmiţi mesajul cărţii celor din jur – şi totodată cum să-ţi împiedici copiii să se apuce de fumat. Nu te lăsa păcălit de faptul că acum urăsc fumatul. Toţi copiii îl urăsc înainte să devină dependenţi.

Allen Carr, de profesie contabil, fumător de până la 100 de ţigări pe zi, a încercat zadarnic, de nenumărate ori, să se lase de fumat, până când, în 1983, a descoperit Metoda uşoară (Easy Way) care îi poartă astăzi numele. A înfiinţat o reţea internaţională de clinici „Allen Carr“ pentru vindecarea fumătorilor de adicţie, a extins Metoda uşoară la alte situaţii (dependenţa de alcool, controlul greutăţii etc.), a publicat cărţi – traduse ulterior în peste 20 de limbi –, însoţite adesea de versiuni video, audio sau CD–ROM.
Printre bestseller-ele sale se număra cartea de faţă (Allen Carr's Easy Way to Stop Smoking, vândută numai până în 1999 în peste 2 milioane de exemplare, (potrivit menţiunii de pe coperta ediţiei a treia), The Only Way to Stop Smoking Permanently, Allen Carr's Easyweigh to Lose Weight, How to Stop Your Child Smoking, The Easy Way to Enjoy Flying. Clinicile „Allen Carr“ sunt frecventate de sute de mii de persoane şi au o rată de succes de peste 90%, evaluată prin procentajul (de sub 10%) al fumătorilor cărora, dat fiind că nu reuşesc totuşi să se lase cu Metoda uşoară, li se returnează suma plătită.
Mai multe informații
Format audiobook CD audio
EdituraHumanitas Multimedia
Colecție Self Help
Durată (minute) 320
Ediția cărții I
ISBN 978-973-1709-99-4
Voce audiobook Marius Vintilă
Data apariției 2012
5
Rating:
100% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsÎn sfârşit nefumător (audiobook)
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!