La sud de granita, la vest de soare

Epuizat din stoc
SKU
C202281
27,48 LEI
Pe scurt
Romanul exploreaza adincimile sufletului uman, concentrindu-se asupra metamorfozelor prin care trece sentimentul iubirii de la adolescenta pina la maturitate.
Personajul principal, Hajime, proprietarul unui bar din Tokyo (autorul transfera asupra personajului propria experienta de viata), duce o existenta aparent linistita si indestulatoare, dar in fapt tulburata de amintirea unei povesti de dragoste din tinerete.

Ceea ce il obsedeaza insa pe erou nu e neaparat imaginea iubitelor din trecut, ci caracterul unic si irepetabil al relatiei dintre doi oameni si convingerea ca destinul uman e o problema de optiune: o data ce ai pornit pe un drum nu te mai poti intoarce, iar celelalte drumuri posibile vor ramine necunoscute pentru totdeauna.

Reintilnirea cu una dintre iubite echivaleaza cu o incercare disperata de a recupera timpul pierdut, fie si cu riscul ruperii legaturilor cu prezentul. O poveste aproape ireala despre dragoste si despre moarte - ca mai toate povestile lui Murakami -, invaluita in acordurile melodiei lui Nat King Cole, „La sud de granita, la vest de soare”.
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Biblioteca Polirom
Ediția cărții 1
ISBN 973-681-632-X
Traducător Angela Hondru
Număr de pagini 248
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2004
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLa sud de granita, la vest de soare
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!