Lunar Park

Epuizat din stoc
SKU
C131119
22.89 LEI
Pe scurt
Romanul este construit în jurul unui personaj-narator numit Bret Easton Ellis, prilej pentru autor de a-şi fictionaliza propria viaţă. Bret-personajul este un romancier cu mare succes la public, o adevărată celebritate literară, atât de bogat şi răsfăţat de soartă, de mass-media şi de fani, încât singurele lui griji sunt în ce bar exclusivist să organizeze următorul chef monstru sau care dealer poate să-i facă rost de cocaină pură.
La un moment dat însă, lucrurile par să scape de sub control şi Bret îşi dă seama că are nevoie să lase în urmă acest stil de viaţă autodistructiv; se însoară cu o actriţă de serie B, cu care are deja un fiu, se mută în suburbie şi începe să scrie un nou roman, când se declanşează o serie de evenimente şocante şi inexplicabile: casa îi este bântuită de spirite ameninţătoare, un criminal pune în scenă intriga din American Psycho, iar în oraş dispar tot mai mulţi băieţi de vârsta fiului său.

Romancierul simte că un mare pericol se va abate asupra familiei lui, cu toate că soţia, psihiatrii şi poliţiştii sunt convinşi că temerile sale sunt doar iluzii alimentate de grandomanie şi consumul de droguri. Ca toate romanele lui Bret Easton Ellis, Lunar Park este o carte violentă, alertă, captivantă, străbătută pe alocuri de un surprinzător lirism şi făcând dovada unui talent narativ absolut remarcabil.

Mai multe informații
EdituraPolirom
Ediția cărții 1
ISBN 973-46-0327-2
Traducător Teodor Fleseru
Număr de pagini 384
Formatul cărţii 13x20 cm
Data apariției 2006
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLunar Park
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!