Muzica pentru cameleoni

Epuizat din stoc
SKU
C180630
19.22 LEI
Pe scurt
''Reportaje'' fictionalizate si piese autobiografice: intilnim un Capote care, fie ca fumeaza cu femeia de serviciu, fie ca birfeste cu Marilyn Monroe, ramine unul dintre cei mai eleganti si malitiosi scriitori ai secolului trecut.
Muzica pentru cameleoni este o culegere de „reportaje” fictionalizate: un criminal enigmatic trimite biletele viitoarelor victime, o aristocrata creola isi bea absintul intr-un peisaj atemporal din Martinica, un barbat intre doua virste devine obsedat de o fetita de doisprezece ani, pe care n-a cunoscut-o niciodata...

„Cartea aceasta contine cam de toate: amintiri ale unor evenimente obscure, dar si imagini ale celor celebri, bancuri vechi si istetime la zi. In mod cert, o compozitie care va trece testul timpului.” (The New York Times Book Review)

„Un stilist fara egal... care scrie cu o relaxare demna de invidiat. Acest simt al sau de a surprinde dialogul si de a-l reproduce cu naturalete, arta de a reda imaginea nedeformata a celor din jur, fie ca sint aduse la suprafata din capcanele amintirii... nici unul dintre contemporanii lui nu poseda asa ceva.” (New Republic)

„Electrizant... o lovitura. Entuziasmul si viclenia lui fac din aceasta carte una dintre cele mai bune pe care le-a scris vreodata.” (Newsweek)
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-1537-7
Traducător Iulia Gorzo
Număr de pagini 320
Formatul cărţii 10.6 x 18 cm
Tip copertă Broşat
Data apariției 2009
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsMuzica pentru cameleoni
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!