Nu există ţară pentru bătrâni

Epuizat din stoc
SKU
C166277
9.17 LEI
Pe scurt
Un autor distins cu premiul Pulitzer, un roman care a rescris definiţia westernului, un film câştigător a patru premii Oscar.
Nu exista tara pentru batrini este o carte usor de citit, dar greu de uitat: o poveste cu o intriga alerta, care nu le ofera personajelor nici o sansa, iar cititorilor nici o pauza de respiratie. Debutind cu o tranzactie ratata in urma careia desertul texan se populeaza cu citeva cadavre, un transport de droguri si doua milioane de dolari, sirul de evenimente de o violenta egalata numai de Tarantino in zilele lui bune se indreapta spre un deznodamint sumbru, o oda funebra pe tema degradarii morale a legendarului Vest american.

„Nu exista tara pentru batrini a lui Cormac McCarthy combina atmosfera lui Faulkner si imaginatia lui Tarantino intr-un cocktail exploziv.” (The Globe and Mail)

„Cormac McCarthy este, fara nici o indoiala, cel mai mare scriitor american in viata, iar acest roman, care trebuie citit si pastrat pentru totdeauna in minte, e un cintec de jale avind ca tema coruptia insinuata in vietile noastre, teroarea care mocneste la granitele celor doua Americi.” (Houston Chronicle)
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție BIBLIOTECA POLIROM.Proza XXI
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-1722-7
Traducător Radu Pavel Gheo
Număr de pagini 304
Formatul cărţii 10.6 x 18 cm
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNu există ţară pentru bătrâni
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!