Scris pe trup

Epuizat din stoc
SKU
H100057
22.94 LEI
Pe scurt
Jeanette Winterson asterne pe hartie o confesiune neingradita de clisee, dezbracata prejudecati. E marturisirea cuiva, fara nume, chip si sex, care tanjeste aproape maladiv dupa iubire. O traieste cu intensitate in visul nocturn si in reveriile diurne, o cauta in toate femeile care ii ies in cale si o alunga agresiv cand devine sufocanta, obositoare.
Jocul de-a v-ati ascunselea cu dragostea -- cu inerentele ezitari, reveniri, tradari -- ii secatuieste sufletul si-i spulbera iluziile. Pana intr-o zi cand o cunoaste pe Louise, o femeie frumoasa, tandra, patimasa, prinsa in capcana unei casnicii lipsite de pasiune si in ghearele unei maladii fara leac. Si se indragosteste de ea cu disperarea aceea care te face sa presimti ca "masura iubirii este pierderea ei". Asa ca isi intipareste in minte, in suflet si in carne amanuntele dureroase ale acestei povesti in care dragostea apare dezbracata de orice pudibonderie, ca un fenomen visceral, inerent trupului, vital ca sangele strabatand venele.

"Jeanette Winterson este cea mai valoroasa tanara voce literara din ultimii douazeci de ani." (Gore Vidal)

"Poveste de dragoste si meditatie filozofica, Scris pe trup tese laolalta sensibilitatea cu ironia, pasiunea cu eruditia." (The New York Times Book Review)

"Scris pe trup descrie dragostea cu precizia si daruirea unui cartograf care descopera un teritoriu necunoscut." (Harper's Bazaar)

"Winterson e considerata pe drept cuvant un stilist indragostit de limba engleza... In paginile acestui roman cuvintele canta" (The Evening Standard)
Mai multe informații
EdituraHumanitas Fiction
Colecție Raftul Denisei
Ediția cărții I
ISBN 978-973-689-216-5
Traducător Vali Florescu
Număr de pagini 232
Formatul cărţii 13x20 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsScris pe trup
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!