Vila de pe colină

Epuizat din stoc
SKU
C186960
9.17 LEI
Pe scurt
Vila de pe colină a fost ecranizată în 2000, în regia lui Philip Haas, cu Kristin Scott Thomas şi Sean Penn în rolurile principale.

Vila de pe colină este povestea frumoasei Mary Panton, curtată de un gentleman a cărui cerere în căsătorie ezită s-o accepte, deşi cântăreşte la rece toate avantajele care ar decurge de aici.
Şi asta pentru că Mary are şi o latură romantică, visând la gesturi de dăruire gratuită faţă de cineva care o poate aprecia la adevărata ei valoare. Întâlnirea cu un străin misterios şi nefericit pare ocazia perfectă să-şi pună în practică această idee extravagantă. Străinul este un refugiat de război sărac şi disperat, iar gestul ei altruist îl marchează dincolo de orice aşteptări. Înainte de revărsatul zorilor, Mary se vede confruntată cu acte de o cumplită violenţă, silită să ceară ajutorul unui bărbat dubios şi să accepte că viaţa ei nu va mai fi niciodată la fel.

„Vila de pe colină tratează una dintre temele favorite ale lui W. Somerset Maugham: felul în care o viaţă aparent obişnuită şi stabilă poate fi schimbată pentru totdeauna în urma unui gest impulsiv sau a unui capriciu.” (Library Journal)
Mai multe informații
EdituraPolirom
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-0800-3
Traducător Ioana Văcărescu
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 10.5x18 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVila de pe colină
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!