Biciul lui Dumnezeu

Epuizat din stoc
SKU
C164824
31,10 LEI
Pe scurt
"O carte minunata, cu personaje puternice si convingatoare… Descrierile campului de batalie sunt atat de vii, incat simti praful cum se ridica, auzi sabiile lovindu-se si vezi armasarii cabrati în lupta." (Library Journal)
Anul 450 D.Hr…

De douasprezece secole, Roma stapaneste intreaga lume civilizata. Dar profetiile si legendele prevestesc prabusirea Imperiului peste numai trei ani. In pusta, Atilla Hunul aduna cea mai amenintatoare armata dintre toate cele pe care le-a avut Roma de infruntat vreodata. In urma ororii dezlantuite de hoardele barbare, Atilla primeste supranumele Biciul lui Dumnezeu.

Capeteniile romane…

Sunt in pragul disperarii. Crezand ca au atras in complotul de asasinare pe unul dintre capitanii lui Atilla, ii trimit conducatorului barbar o solie ticaloasa. Insa chiar inainte de a deveni prizonierul hunilor, secretarul imperial Jonas Alabanda isi da seama ca romanii sunt adevarata victima a tradarii. Alaturi de o frumoasa prizoniera romana si de un aliat imprevizibil, Jonas trebuie sa isi puna la bataie toate abilitatile de razboinic si diplomat ca sa poata evada, în dorinta sa de a salva Imperiul.
Mai multe informații
EdituraNemira
Colecție Suspans
Ediția cărții I
ISBN 978-606-8073-22-4
Traducător Cristina Niculescu
Număr de pagini 528
Formatul cărţii 10.7 x 17.8 cm
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsBiciul lui Dumnezeu
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!