Camera întunecată

Epuizat din stoc
SKU
C183221
43.34 LEI
Pe scurt
Camera întunecată face parte din Cvartetul Öland: un amestec foarte reuşit de story poliţist, poveste cu fantome şi dramă de familie, pe fundalul unei insule în care banalul devine excepţional şi moartea pândeşte la fiecare pas. Decorurile gotice, mustind de tensiune şi intriga plină de suspans, dar şi realismul anchetelor fac din acest roman o lectură obligatorie.
MOARTEA NU DĂ EXPLICAŢII
E o iarnă aspră în insula baltică Öland, iar Katrine şi Joakim Westin, aflaţi în căutarea unui loc liniştit şi ferit de lume, tocmai s-au mutat de la Stockholm în conacul părăsit din Eel Point împreună cu copiii lor.
Dar atmosfera idilică se destramă atunci când trupul lui Katrine este găsit fără viaţă printre stâncile îngheţate. În vreme ce Joakim se luptă să nu-şi piardă minţile, vechea casă încărcată de amintiri şi blesteme începe să exercite o fascinaţie ciudată asupra lui. Deşi nu e superstiţios sau fricos, ajunge să se întrebe tot mai des de unde vin toate acele şoapte.
Şi pentru că se apropie sfârşitul de an şi o furtună de zăpadă ameninţă să acopere insula Öland, Joakim începe să creadă că cele mai înfricoşătoare poveşti pe care le-a auzit despre Eel Point ar putea fi adevărate.
La fiecare Crăciun, morţii se întorc printre cei vii...

Din aceeaşi serie: «Ecouri de dincolo de moarte».

Mă numesc Johan. Scriu poveşti care se petrec în cea mai mare parte în Öland, insula nordică în care am copilărit. Ecouri de dincolo de moarte este un roman de toamnă, prin urmare, e destul de întunecat. Continuarea lui, Camera întunecată, se petrece iarna, aşa că s-ar putea să fie şi mai întunecat. Scopul a fost să scriu câte un roman pentru fiecare anotimp din Öland, un Cvartet Öland în care vremea şi stranietatea peisajului ajung să contamineze personajele şi chiar povestea în sine.»
Johan Theorin

Ultima senzaţie în Suedia... un autor care a devenit number one după primele două romane publicate.The Times

Scriitor şi jurnalist, Johan Theorin s-a născut în 1963, în Göteborg, Suedia. Insula Öland din Marea Baltică l-a fascinat dintotdeauna, fiindcă de acolo se trage mama sa, dintr-o străveche familie de marinari, pescari şi fermieri. Pentru romanele sale, Theorin s-a inspirat din folclorul insulei, bogat în poveşti frumoase şi stranii. Cărţile sale au fost vândute în peste 20 de ţări.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Fiction Connection
Ediția cărții I
ISBN 978-973-707-478-2
Traducător Ciprian Şiulea
Număr de pagini 496
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Tip copertă Broşat
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCamera întunecată
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!