Vineri, 13

Epuizat din stoc
SKU
C183941
Preț special 32.51 LEI Preț standard 43.34 LEI
Pe scurt
Vineri, 13 este un roman care face parte din seria aventurilor pe care le trăiesc inspectorul-șef Gunnarstranda și asistentul său, Frank Frølich, de la poliția din Oslo. Cărțile din această serie pot fi citite independent una de cealaltă.
Vineri, 13 ianuarie. Peste capitala Norvegiei s-a lăsat un ger cumplit. Şi pentru Reidar Folke Jespersen aceasta va fi ultima zi. Bătrânul negustor de antichităţi îşi părăseşte locuinţa şi ia taxiul până la o cafenea. Câteva ore mai târziu, prin fereastra localului, îşi vede soţia intrând într-o clădire de pe cealaltă parte a străzii, unde locuieşte amantul ei. În dimineaţa următoare, Jespersen e găsit înjunghiat și gol, așezat într-un fotoliu din vitrina magazinului său de antichităţi.

Inspectorii Frølich şi Gunnarstranda sunt chemaţi imediat la faţa locului. Singurele indicii pe care le au sunt un cod numeric scris cu cerneală pe corpul victimei, aţa roşie de la gâtul acesteia și niște obiecte dispărute care proveneau din al Doilea Război Mondial. Plus câţiva oameni extrem de mulţumiţi de vestea morţii lui Jespersen.
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Fiction Connection
Ediția cărții I
ISBN 978-973-707-480-5
Traducător Ileana Cosgarea
Număr de pagini 512
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsVineri, 13
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!