Furtună solară

Epuizat din stoc
SKU
C184285
13.48 LEI
Pe scurt
O crimă teribilă a avut loc în nordul Suediei, în ţinutul tăcerii şi al zăpezilor.
Pe podeaua unei biserici din nordul Suediei zace cadavrul unui bărbat mutilat şi pângărit. În fundal, pe cerul nopţii, aurora boreală dansează sprinten, în vreme ce zăpada cade liniştit. Aşa începe thrillerul captivant al Asei Larsson, care a provocat senzaţie în lumea întreagă.

Cea care găseşte cadavrul este sora victimei, Sanna Strandgârd, iar trauma pe care o trăieşte ea e devastatoare. Frumoasă şi fragilă, Sanna are nevoie de cineva ca Rebecka pentru a scăpa de umbra de vinovăţie care o împresoară şi pentru a le pune beţe în roate unui procuror ambiţios şi unei poliţiste experimentate.

Dar ca s-o ajute pe prietena ei din copilărie şi să-l găsească pe adevăratul asasin al bărbatului pe care îl adora odinioară, dar pe care acum nu mai ştie dacă l-a cunoscut cu adevărat sau nu, avocata Rebecka Martinsson trebuie să se elibereze de întunericul pe care l-a lăsat în urmă în Kiruna. Trebuie să se reîntoarcă în orăşelul natal. Ea se adânceşte într-o conspiraţie îngrozitoare din care nu lipsesc dezamăgirile şi până la urmă se înfruntă cu criminalul ale cărui motive sunt întunecate, încurcate şi imposibil de ghicit...
Mai multe informații
EdituraTrei
Colecție Seria neagră
Ediția cărții I
ISBN 978-973-707-458-4
Număr de pagini 288
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsFurtună solară
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!