Capcana Margrave

Epuizat din stoc
SKU
H05087
9.08 LEI
Pe scurt
Premiile Barry si Anthony. Una dintre cele mai reusite serii de thriller din ultimii ani si un personaj unic: Jack Reacher.Margrave. Un punct neinsemnat pe harta statului Georgia. Un orasel unic in felul lui: este perfect, chiar inspaimantator de perfect.
Cand Jack Reacher se opreste acolo, vrea doar sa manance si sa bea o cafea. Dupa o jumatate de ora va fi arestat si acuzat de crima. Asa incepe cosmarul. Apoi Reacher este eliberat si secretele ascunse sub fatada bine intretinuta explodeaza. Margrave, desavarsitul Margrave, se transforma intr-o capcana."Am fost tre­zit de lu­mi­ni­le pu­ter­ni­ce care se aprin­deau. In­chi­soa­rea nu avea fe­res­tre.

Ziua si noap­tea erau crea­te cu aju­to­rul elec­tri­ci­ta­tii. La ora sap­te, cla­di­rea era din­tr-o­da­ta inun­da­ta de lu­mi­na. Fara zori de zi sau as­fin­ti­turi blan­de. Doar in­tre­ru­pa­toa­re­le care erau actionate la aceeasi ora. Ce­lu­la nu-ti da­dea sen­za­tia de in­ca­pe­re mar­gi­ni­ta de pe­reti, po­dea si ta­van. Era mai cu­rand un bloc so­lid de zi­da­rie in care fusese sa­pat cu zgar­ce­nie un spa­tiu lo­ca­tiv mi­nus­cul."
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Thriller & Mystery
Ediția cărții I
ISBN 973-50-1449-1
Traducător Constantin Dumitru-Palcus
Număr de pagini 472
Formatul cărţii 11 x 18 cm
Data apariției 2006
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsCapcana Margrave
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!