Clubul de pe 5th Avenue

Epuizat din stoc
SKU
C173021
9.63 LEI
Pe scurt
Candace Bushnell este autoarea romanului care a stat la baza celebrului serial Totul despre sex, distins cu opt Globuri de Aur.
Clubul de pe 5th Avenue este o poveste plina de umor, voluptate si suspans despre bani si celebritate, despre putere si pericolele sale, despre dorinta de ascen­siune sociala si dezamagirea visurilor spulberate, proiec­tata pe fundalul elegant si stralucitor al Manhattanului zilelor noastre. Candace Bushnell surprinde cu o fidelitate uimitoare viata tumultuoasa a societatii elitiste din 5th Avenue nr. 1, printre ai carei membri se numara personaje sofisticate si pitoresti: figuri mondene, actrite, scenaristi, scriitori, finantisti, avocati sau colectionari de arta. Simbol prin excelenta al opulentei, influentei sociale si bunului-gust, imobilul olimpian din 5th Avenue nr. 1 exercita asupra tuturor o fascinatie diabolica si nici un pret – fie ca este vorba de intrigi, casatorii din interes, trafic de antichitati furate, razbunari perfide sau chiar crime – nu pare prea mare pentru a te numara printre locatarii lui privilegiati.

Candace Bushnell abordeaza cu ironie materialismul vietii urbane, aglomeratia si viteza metropolei, unde faima si bogatia domnesc pretutindeni, dar nu sint niciodata usor de atins. Scriitoarea are curajul de-a aduce toate aceste aspecte in prim-plan cu o maiestrie demna de romanele lui Jane Austen.” (The Guardian)

CANDACE BUSHNELL, una dintre cele mai apreciate scrii­toare de chick-lit ale momentului, s-a nascut in 1958 in Glastonbury, Connecticut. La nouasprezece ani s-a mutat in New York, unde a studiat la universitatile Rice si New York si a inceput sa scrie articole despre femei, relatii si intilniri amoroase pentru reviste precum Mademoiselle, Self sau Esquire, dezvoltindu-si un stil personal, incarcat de un umor negru fermecator. A devenit celebra la incepu­tul anilor ’90, odata cu publicarea in foileton, in ziarul The New York Observer, a romanului Sex and the City, care s-a bucurat de un succes de public imens, stind la baza serialului omonim (cunoscut in Romania cu titlul Totul despre sex). I-au urmat romanele 4 Blondes (2001), Trading Up (2003), Lipstick Jungle (2005) – adaptat de NBC intr-un serial de televiziune avind-o in rolul prin­cipal pe Brooke Shields – si The Carrie Diaries (2010).
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Chic
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-1764-7
Traducător Alina Popescu
Număr de pagini 552
Formatul cărţii 10.6 x 18 cm
Tip copertă Broșat
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsClubul de pe 5th Avenue
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!