Dulce companie

Epuizat din stoc
SKU
H100714
7.33 LEI
Pe scurt
Convertit peste noapte într-un soi de entitate protectoare a locului, îngerul cu o mie de nume şi nici unul pare să sufere de o maladie stranie, pe care psihiatrii o numesc epilepsie, iar credincioşii din cartierul Galileea sfinţenie.
Roman tradus în peste douăzeci de ţări şi distins cu premiile literare Sor Juana Ines de la Cruz (1997), Prix France Culture (1998) şi Premio Arzobispo Juan de San Clemente (2003).

Când o reporteră la o revistă de mondenităţi este trimisă să investigheze apariţia miraculoasă a unui înger într-unul dintre cele mai sărace cartiere ale Bogotei, nimeni nu se aşteaptă ca povestea să conţină vreun sâmbure de adevăr. Nici şeful acesteia, şi cu atât mai puţin ea însăşi, o natură raţională şi sceptică. Mai ales că îngerul locuieşte într-o casă din cartierul Galileea, are o mamă şi un frate, şi nevoi ca toţi oamenii. Dar când acesta se dovedeşte a fi de o frumuseţe neomenească, o adevărată enigmă pentru toţi cei din jur, pe care îi fascinează cu privirea sa hipnotică şi lumina pe care o iradiază, lucrurile se complică. Convertit peste noapte într-un soi de entitate protectoare a locului, îngerul cu o mie de nume şi nici unul pare să sufere de o maladie stranie, pe care psihiatrii o numesc epilepsie, iar credincioşii din cartierul Galileea sfinţenie. Pe măsură ce investigaţia jurnalistică avansează, ies la iveală tot mai multe secrete dar începe şi o superbă poveste de dragoste. Unde se află adevărul, cine este misteriosul înger care vindecă bolile trupului şi ale sufletului şi este oare posibilă iubirea dintre o făptură celestă şi una omenească?


Mai multe informații
EdituraHumanitas Fiction
Colecție Raftul Denisei
Ediția cărții I
ISBN 978-973-689-241-7
Traducător Cornelia Rădulescu
Număr de pagini 216
Formatul cărţii 13x20 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDulce companie
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!