Iraționalitatea benefică

în stoc
SKU
C188183
52.98 LEI
Pe scurt
Dan Ariely ne dezvăluie surprinzătoarele efecte negative şi pozitive pe care iraţionalitatea le poate genera în viaţa noastră.
În volumul Iraţional în mod previzibil (Publica, 2010), Dan Ariely a decelat numeroasele pulsiuni care ne fac să luăm decizii nepotrivite. Acum, în volumul Iraţionalitatea benefică, el ne dezvăluie surprinzătoarele efecte negative şi pozitive pe care iraţionalitatea le poate genera în viaţa noastră. Concentrându-se asupra comportamentelor noastre la muncă şi în relaţiile personale, Ariely ajunge la perspective noi şi adevăruri revelatoare despre ceea ce ne motivează cu adevărat la slujbă, despre felul cum o acţiune necugetată se poate transforma într-un obicei persistent, despre cum învăţăm să-i iubim pe cei cu care suntem împreună şi multe alte subiecte la fel de incitante.

Folosindu-se de aceleaşi metode experimentale care au făcut din Iraţional în mod previzibil unul dintre cele mai discutate bestselleruri ale ultimilor ani, Ariely utilizează rezultatele experimentelor lui originale şi captivante, pentru a formula concluzii uimitoare despre felul cum ne comportăm şi motivele pentru care ne comportăm aşa cum o facem. De la atitudinile noastre de la birou la relaţiile romantice ori la căutarea unui sens în viaţă, Ariely explică felul în care putem depăși modelele negative de gândire şi comportament, identificând astfel modalitatea prin care putem lua decizii mai bune.
Mai multe informații
EdituraPublica
Ediția cărții I
ISBN 978-973-1931-67-8
Traducător Crenguța Nicolae
Număr de pagini 344
Formatul cărţii 14,5 x 20,5 cm
Data apariției 2011
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsIraționalitatea benefică
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!