La cumpărături cu Minnie

Epuizat din stoc
SKU
C179746
35.60 LEI
Pe scurt

La cumpărături cu Minnie continuă seria de romane construite în jurul Rebeccăi Bloomwood, cărţi traduse pîna acum în peste treizeci de limbi.

In ultima aparitie din seria La cumparaturi..., Rebecca Brandon, nascuta Bloomwood, ataca din nou, impreuna cu fiica ei, Minnie, in virsta de doi ani, care deja a preluat obiceiurile mamei: determinarea precoce si dependenta de produsele cu etichete de marca.

Mai rau, Minnie pare sa fie insasi intruchiparea vocii din capul lui Becky care n-o lasa sa spuna nu, cind vine vorba de hainele de designer, cu cele mai dragute accesorii. Insa criza financiara loveste, in cele din urma, si familia Brandon, iar Luke, cu capul mai pe umeri, o convinge pe Becky sa devina din „fashionista”, un pic mai „recesionista” si, eventual, sa poarte hainele din sifoniere mai mult de o singura data. Cind se apropie ziua lui de nastere, Becky incearca sa organizeze o petrecere surpriza, dar cu buget limitat pare imposibil. Situatia scapa de sub control si explodeaza in secvente improbabile, de un umor nebun.
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție Chic
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-1817-0
Traducător Vali Florescu
Număr de pagini 456
Formatul cărţii 10.6 x 18 cm
Data apariției 2010
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsLa cumpărături cu Minnie
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!