Noapte bună, copii!

Epuizat din stoc
SKU
C165333
35.60 LEI
Pe scurt
La începutul acestei istorii erau patru – patru copii care visaseră să ajungă Dincolo. Ca noi toţi, o întreagă generaţie care am tînjit şi mai tînjim încă după Tărîmul Făgăduinţei.
Dupa ani de emigratie americana, Marius vine in Romania intr-o vizita de afaceri. Dar nu doar atat. Ca dovada, si-a adus cu el un Chevrolet Corvette rosu, unul din visele materializate ale adolescentei lui. Ceea ce nu stie inca este ca in fosta lui tara nu-l asteapta doar amintirile luminoase si placerea de a-si etala prosperitatea si succesul american, ci si umbrele trecutului.

Noapte buna, copii! este un periplu in timp si spatiu prin partea intunecata a Los Angeles-ului, prin jocurile nu intotdeauna simple si vesele ale copilariei din satul banatean al bunicilor, printr-un alt sat, din Moldova, unde se cer incheiate socoteli vechi, prin lumea literara a Iasiului, in care incearca sa supravietuiasca unul dintre tovarasii de demult ai lui Marius, ultimul ramas in tara. Iar in virtejul de intimplari cind tragice, cind comice, apar citeodata lucruri neintelese si infricosatoare.

„Un autor plin de talent, care se misca lejer intre Cehov si Caragiale. Prima calitate a lui Gheo e ca stie sa povesteasca in asa fel incit cititorii sa nu se plictiseasca, lucru rar la autorii romani tineri.” (Stefan Agopian)
Mai multe informații
EdituraPolirom
Colecție EGO. PROZA
Ediția cărții I
ISBN 978-973-46-1720-3
Număr de pagini 496
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2010
Disponibilitate la furnizor 4-5 zile
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsNoapte bună, copii!
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!