Strategii

Epuizat din stoc
SKU
C154938
9.17 LEI
Pe scurt
Adam Thirlwell a fost recompensat in 2003 cu BEST OF YOUNG BRITISH NOVELISTS 2003, titlu atribuit mai inainte de prestigioasa revista anglo-americana Granta si unor autori deveniti celebri intre timp, precum Martin Amis, Pat Barker, Julian Barnes, Kazuo Ishiguro, Ian McEwan etc.
Magazinul literar francez Lire l-a inclus in lista celor "50 de scriitori contemporani care vor deveni clasicii de maine".Nana si Moshe sunt doi tineri obisnuiti din Londra zilelor noastre. Tocmai pentru ca sunt prea obisnuiti, se gandesc sa-si ofere cateva experiente inedite. De pilda, o scena sado-masochista sau chiar un ménage a trois... Desi abunda de sex, romanul nu este pornografic, si nici exclusiv erotic, ci abordeaza cu mult umor "probleme cruciale ale etichetei sexuale": cu cine trebuie sa te culci mai intai intr-un ménage à trois?

Este politicos sa citesti cand cineva face dragoste alaturi de tine? intr-o relatie este indicat de fapt sa fii sau sa nu fii gelos? Adam Thirlwell abordeaza tema erotismului intr-o maniera noua, demascand supralicitarea acestuia intr-o epoca in care sexualitatea a devenit religie, iar excesul s-a impus ca norma."Amuzant ca Barnes si Hornby, inteligent ca de Botton, dar mult mai stralucitor decat toti trei la un loc. O carte extrem de reusita." (Neue Zürcher Zeitung)
Mai multe informații
EdituraTrei
Ediția cărții I
ISBN 978-973-707-186-6
Traducător Gabriela Eftimie
Număr de pagini 328
Formatul cărţii 13x20
Data apariției 2008
Disponibilitate la furnizor 3-4 zile
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsStrategii
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!