Viaţa cu sora mea Madonna

Epuizat din stoc
SKU
HU002523/1
4.59 LEI
Pe scurt
Madonna văzută de aproape. Confesiunile omului care o cunoaşte cel mai bine.
Madonna e prezentă sub toate chipurile şi măştile ei în aceste pagini: de la „fetiţa tatii“ de altădată până la marea doamnă căsătorită cu Guy Ritchie, trecând prin numeroase ipostaze intermediare: baterista punk, Boy Toy, Material Girl, doamna Sean Penn, iubita lui Warren Beatty, mama afectuoasă, adepta cultului Cabala.
Fratele ei ştie mai bine ca oricine ce se ascunde înapoia fiecărui chip strălucitor pe care Madonna şi l-a construit cu trudă. Şi nu se sfieşte deloc s-o spună. Este cu siguranţă critic faţă de Madonna, dar o priveşte, în acelaşi timp, cu iubire şi fascinaţie. Şi de aceea, în mod paradoxal, imaginea megastarului nu are de suferit, dimpotrivă; dublată de imaginea femeii reale, capătă profunzime.

Christopher Ciccone a trăit 47 de ani în preajma celei mai celebre femei a vremurilor noastre.
A crescut alături de Madonna şi ceilalţi patru fraţi ai lor, a fost apoi dansatorul ei de fundal, asistentul personal, costumierul, decoratorul, regizorul artistic, managerul ei de turneu. O cunoaşte perfect, iar extraordinarele lui confesiuni pe asta se bazează. Le-a scris ca formă de psihoterapie, de catharsis. Un detaliu cu importanţa lui în carte este că fratele Madonnei e gay.
Mai multe informații
EdituraHumanitas
Colecție Memorii / Jurnale
Ediția cărții I
ISBN 978-973-50-2514-4
Traducător Anca Bărbulescu
Număr de pagini 324
Formatul cărţii 13 x 20 cm
Data apariției 2009
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsViaţa cu sora mea Madonna
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!