Absurdistan

Epuizat din stoc
SKU
FI000005/1
9.63 LEI
Pe scurt
Misa Borisovici Vainberg are 30 de ani şi 150 de kilograme. Dar cea mai importantă cifră din viaţa lui este 1 238, locul ocupat de tatăl său, Boris, în topul bogătaşilor ruşi. Nu-i de mirare că oraşul de pe Neva, cu toate bogăţiile sale, este la picioarele lui. Însă Misa ar schimba bucuros Sankt Petersburgul pe New York.
Acolo şi-a făcut studiile, acolo a întâlnit-o pe femeia vieţii lui, Rouenna, o latină portoricană supraponderală şi cu gura slobodă. Viza pentru Statele Unite rămâne însă un miraj, pentru că Boris Vainberg îşi rezolvă problemele în afaceri foarte simplu: eliminând, la propriu, concurenţa. Ultimul rival în afaceri a fost din Oklahoma, aşa că Misa este persona non grata pentru Unchiul Sam. Ca să fie primit din nou pe teritoriul american, evreul rus Misa va cumpăra o cetăţenie belgiană, pe care o va obţine (logic, nu?) în Absurdistan, pe ţărmul Mării Caspice. Numai că în micuţa şi paşnica republică, plină de texani care caută petrol, între cele două grupuri etnice majoritare izbucneşte războiul civil, liderii unei tabere îi propun să fie ministru, iar o trupeşă şi cosmopolită frumuseţe locală îl atrage în braţele ei. Va renunţa Misa la visul său american?

Roman tradus în peste douăzeci de ţări şi nominalizat de New York Times Book Review printre primele zece romane americane ale anului 2006.
Mai multe informații
EdituraHumanitas Fiction
Colecție Raftul Denisei
Ediția cărții I
ISBN 978-973-689-257-8
Traducător Roxana Patras
Număr de pagini 400
Formatul cărţii 13x20 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsAbsurdistan
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!