Diavolul din Milano

Epuizat din stoc
SKU
FI000122/1
9.63 LEI
Pe scurt
Roman tradus în peste douăzeci de limbi, distins cu Friedrich Glauser Preis în 2007 şi nominalizat pe listă scurtă la Internaţional Dagger Award în 2008.

După ce soţul încearcă s-o omoare, Sonia se retrage la hotelul Gamander din Alpii elveţieni, ca să uite gustul amărui al iubirii dezamăgite şi al trădării, pe care nici măcar sordida experienţă a drogurilor n-a izbutit să-l îndulcească.
Însă durerea, sau trauma, sau trip-ul cu LSD i-au dereglat simţurile -- acum simte, miroase şi vede sunetele şi are impresia că lumea aşa cum o ştie începe să-şi piardă contururile. În plus, zilele îi sunt tulburate de evenimente din ce în ce mai bizare, oglindite într-o legendă străveche, aceea a diavolului din Milano, care îţi cere sufletul în schimbul fericirii pe care divinitatea de multe ori ţi-o refuză. Otrăvită de bănuieli, tânăra încearcă să dezlege misterul întâmplărilor stranii care ţes o plasă din ce în ce mai strânsă în jurul ei şi din care nu mai reuşeşte să scape. Poate o nouă poveste de dragoste să şteargă urmele dureroase ale celei vechi şi să rupă blestemul nefericirii care pare că o urmăreşte pe Sonia?
Mai multe informații
EdituraHumanitas Fiction
Colecție Raftul Denisei
Ediția cărții I
ISBN 978-973-689-250-9
Traducător Sanda Munteanu
Număr de pagini 256
Formatul cărţii 13x20 cm
Data apariției 2012
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsDiavolul din Milano
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!