Sirenele de pe Titan

Epuizat din stoc
SKU
H100029
25.69 LEI
Pe scurt
Calatorind in nava proprie insotit de cainele sau, magnatul Winston Niles Rumfoord traverseaza o zona necartografiata a spatiului, iar corpul lui devine un camp imens de particule energetice. Consecinta acestei stari atipice este darul clarviziunii, precum si cel al materializarii temporare, cand planetele intersecteaza fluxul lui de particule.
Martor al uneia dintre materializarile lui Rumfoord, Malachi Constant, cel mai bogat om din America, afla de la acesta ca viitorul ii rezerva o calatorie pe Marte. Desi sceptic, Malachi nu numai ca ajunge pe aceasta planeta, dar va fi luat prizonier de martieni, care ii vor sterge amintirile si il vor inrola in armata lor.

Insa, odata ofensiva declansata, nava lui de atac va fi deturnata spre Saturn... unde il va intalni pe Salo, un robot de pe Tralfamadore, planeta populata de masini inteligente. Nava lui Salo a esuat pe Titan, satelitul lui Saturn, acum doua sute de mii de ani. Incercand sa-l aduca inapoi acasa pe seamanul lor, tralfamadorienii au intervenit, de-a lungul mileniilor, in istoria Pamantului, dirijand evolutia speciei umane astfel incat Salo sa poata obtine de la civilizatia tehnologica de pe Terra piese de schimb pentru nava sa avariata.Destinele acestor trei personaje se intersecteaza intr-o satira necrutatoare, dincolo de care cititorul poate intrezari o fabula despre destinul umanitatii.

„Cea mai buna carte a lui Vonnegut, in care autorul se incumeta nu numai sa puna intrebari fundamentale despre fiinta umana, ci sa si ofere raspunsuri la ele." (Esquire)
Mai multe informații
EdituraHumanitas Fiction
Ediția cărții I
ISBN 978-973-689-181-6
Traducător Ligia Caranfil
Număr de pagini 302
Formatul cărţii 13x20 cm
Data apariției 2008
0
Rating:
0% of 100
Scrie o recenzie
Spune-ne părerea ta despre acest produsSirenele de pe Titan
Rating-ul tău
Am găsit alte produse care v-ar plăcea!